Skip to content Skip to navigation Skip to footer

2022 Bennington QX Line of Luxury Pontoon Boats

 

Hvis du leter etter den beste verdien i dag, trenger du ikke lete lenger enn Bennington S-serien av pongtongbåter og tre-pongtonger. Bennington gir glede for alle, og kombinerer komfort, stil og funksjon med en rimelig pris. Du kan ikke tro hvilken verdi du får for pengene. Og den er bygget i hjertet av Midtvesten av dyktige håndverkere.


SX og SX Premium-serien er enkle å tilpasse med en rekke alternativer som gjør at du kan tilpasse båten til livsstilen din. Ta en titt på det store utvalget av sitteplasser, fiskeutstyr, bimini-topper, privatskjerming, og til og med en integrert vaskeservant!


Ja, du KAN eie en Bennington. Gå fra å drømme om en pongtongbåt til å faktisk eie en. Den kompromissløse verdien og kvaliteten på Bennington S-serien gjør at du gleder deg til neste tur. Vi har kombinert komfort, stil og funksjon med valg mellom modeller fra 16’–25’. 

 

Finn ut mer på https://www.BenningtonMarine.com


Besøk Benningtons virtuelle designsenter på www.BenningtonMarine.com og bygg din nye Bennington. Med over 350 modeller, 15 eksteriør- og 6 interiørfarger både med endeløse aksentkombinasjoner og massevis av alternativer for alle båtførere, oppfordrer vi deg til å bli inspirert og skape en Bennington som er unik for deg!


Når du har bygget din virtuelle Bennington, kan du besøke din lokale Bennington-forhandler og oppleve det nivået av personlig oppmerksomhet du fortjener!

Share